Heti foglalkozások 74.

A tematikus foglalkozás (vezetője: Neukirchner Lászlóné) témája: Egyenlőség az osztályban. Szociális és kulturális különbségek ellenére azonos kötelességek és jogok. Szituációs játékok.

„B” komponens:

A tematikus foglalkozás (vezetője: Neukirchner Lászlóné) témája: Az egységes piac. Fokozatosan megszűntek a tagállamok közötti korlátozások, nőtt az életszínvonal. Fogyasztóvédelem. TOTO.

„A” komponens:

A nyelvi foglalkozáson (vezetője Bitterné Varga Mónika) az 1. csoportban Christmasfun: karácsonyi feladatlap (szókereső, rejtvények, dalok)

A nyelvi foglalkozáson (vezetője Bitterné Varga Mónika) a 2. csoportban Lied: O, Tannenbaum, O Tannenbaum. Puzzle: Christbaum.

A tantárgyi fejlesztő foglalkozáson (vezetője: Neukirchner Lászlóné) az 1. csoportban geometriai alapfogalmak, alapszerkesztések. Szerkesztési eszközök használata. Összefüggések felismerésekalmazása.

A tantárgyi fejlesztő foglalkozáson (vezetője: Neukirchner Lászlóné) a 2. csoportban tengelyes és középpontos tükrözés. Szerkesztési eszközök használata. Összefüggések felismerése, alkalmazása.

(2019.12.09 – 2019.12.13)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.